Wat kan er gezegd worden over de QN75Q70RAFXZA van Samsung?

Presentatie van de Samsung QN75Q70RAFXZA

Een evolutie van het vorige model, het Samsung QN75Q70RAFXZA is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Een snelle blik op het specificatieblad : 75 inches.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

QN75Q70RAFXZA van Samsung – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp Samsung QN75Q70RAFXZA is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de Q70R serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Samsung QN75Q70RAFXZA een elegante TV in deze serie te maken.
Deze nieuwe Samsung QN75Q70RAFXZA neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn schermoppervlak van 75 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de QN75Q70RAFXZA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het QN75Q70RAFXZA is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Samsung produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Samsung QN75Q70RAFXZA.

tv-presentatie Samsung QN75Q70RAFXZA

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Samsung blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Met een schermformaat van 75inches, dit QN75Q70RAFXZAis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Ontworpen met een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Samsung QN75Q70RAFXZA kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

QN75Q70RAFXZA van Samsung- Het geluid

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee QN75Q70RAFXZA komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

QN75Q70RAFXZA van Samsung- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het QN75Q70RAFXZA Samsung een besturingssysteemTizen 5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN75Q70RAFXZA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung QN75Q70RAFXZA

Het QN75Q70RAFXZA zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit QN75Q70RAFXZA wordt gepresenteerd.Het Samsung QN75Q70RAFXZA is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung QN75Q70RAFXZA

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 164.989 cm x 92.8065 cm x 6.1 cm
Schermgrootte in inches 75
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Samsung QN75Q70RAFXZA

De conclusie is dat deze Samsung QN75Q70RAFXZA als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de QN75Q70RAFXZA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.