Wat kan er gezegd worden over de SRT 40FB5203 van Strong?

Presentatie van de Strong SRT 40FB5203

Strong behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee SRT 40FB5203 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 40centimeter.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Met een diagonaal van 40 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen SRT 40FB5203 Strong? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de Strong SRT 40FB5203

Het Strong SRT 40FB5203 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Tot slot, Strong heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee SRT 40FB5203 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

SRT 40FB5203 van Strong- Het scherm

Het Strong heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Strong blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
Strong presenteert dit SRT 40FB5203 met een scherm van 40inches; deze televisieis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Bovendien Strong heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

Het geluid van de Strong SRT 40FB5203

Ze Strong SRT 40FB5203 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Tot slot, als we het geluid van de SRT 40FB5203 Strong, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Strong SRT 40FB5203

Aan de softwarekant is het Strong SRT 40FB5203 uitgerust met het besturingssysteemContrôle parentalU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Strong SRT 40FB5203

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Strong SRT 40FB5203, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit SRT 40FB5203 wordt gepresenteerd.Het Strong SRT 40FB5203 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting

SRT 40FB5203 van Strong- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 521 x 906 x 85 mm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem TFT
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 60 W

SRT 40FB5203 van Strong- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Strong SRT 40FB5203 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de schermgrootte.