Wat kan er gezegd worden over de TX-40FXW654 van Panasonic?

Presentatie van de Panasonic TX-40FXW654

Panasonic behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee TX-40FXW654 een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Panasonic De nieuwe TX-40FXW654. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

tv-ontwerppresentatie Panasonic TX-40FXW654

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Panasonic TX-40FXW654 een top-of-the-range TV-toestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Panasonic een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

TX-40FXW654 van Panasonic- Het scherm

Panasonic legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met deze nieuweTX-40FXW654 Panasonic, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Deze technologie, de nieuwste ontdekking van schermfabrikanten, heeft de verdienste dat ze nieuwe verbeteringen brengt in de zuiverheid van de kleuren die ze overbrengt en een beeldverversingssnelheid die 1000 keer hoger ligt dan die van de LED.

Het Panasonic televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Bovendien Panasonic heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, de TX-40FXW654 verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

TX-40FXW654 van Panasonic- Het geluid

Het Panasonic TX-40FXW654 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust metdiverse sprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

TX-40FXW654 van Panasonic- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het TX-40FXW654 Panasonic een besturingssysteemmy Home Screen 3 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV TX-40FXW654 communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Panasonic TX-40FXW654

Panasonic maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.

Technische kenmerken van de Panasonic TX-40FXW654

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 89.9 cm x 57.5 cm x 6.5 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV my Home Screen 3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 118 W

TX-40FXW654 van Panasonic- De conclusie

De langverwachte Panasonic TX-40FXW654 tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Panasonic knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het OLED-display laat opnieuw zien dat het niets te benijden heeft aan de LED-technologie (Direct of Edge).
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.