Wat kan er gezegd worden over de UA40N5200ARXXL van Samsung?

Hoe zit het met de nieuwe Samsung UA40N5200ARXXL?

Vandaag gaan we de Samsung UA40N5200ARXXL, een mid-range televisie van Samsung. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 40 inches.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Daarnaast Samsung geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 40 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit UA40N5200ARXXL als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

UA40N5200ARXXL van Samsung – Ontwerp

Het Samsung UA40N5200ARXXL is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Samsung blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze Samsung UA40N5200ARXXL is gewoon plat.
Met een grootte van 40 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het UA40N5200ARXXL is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot, Samsung heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee UA40N5200ARXXL een mooi object in uw woonkamer te hebben.

UA40N5200ARXXL van Samsung- Het scherm

Met de weergave hiervan UA40N5200ARXXL wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Samsung UA40N5200ARXXL is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
En met zijn 40inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Samsung UA40N5200ARXXL kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Samsung UA40N5200ARXXL

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Samsung het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

UA40N5200ARXXL van Samsung- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het UA40N5200ARXXL zijn besturingssysteemTizen. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung UA40N5200ARXXL

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 12 mogelijke verbanden dat dit UA40N5200ARXXL wordt gepresenteerd.De laat u Samsung UA40N5200ARXXL toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

UA40N5200ARXXL van Samsung- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 91.77 cm x 53.57 cm x 6.26 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 147 W

UA40N5200ARXXL van Samsung- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe UA40N5200ARXXL Samsung opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de weergavefrequentie, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.