Wat kan er gezegd worden over de UE43RU7172UXXH van Samsung?

Samsung UE43RU7172UXXH de nieuwe Full HD

Vandaag gaan we de Samsung UE43RU7172UXXH, een mid-range televisie van Samsung. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Ten eerste, de grootte: 43 inches op dit apparaat.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Daarnaast Samsung geeft dit eenFull HD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Samsung hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen UE43RU7172UXXH Samsung? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de Samsung UE43RU7172UXXH

Het Samsung UE43RU7172UXXH verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, Samsung heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee UE43RU7172UXXH een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie Samsung UE43RU7172UXXH

Het Samsung kan nauwelijks beter dan dit UE43RU7172UXXH met een LED scherm.
Met deze nieuweUE43RU7172UXXH Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
Samsung presenteert dit UE43RU7172UXXH met een scherm van 43inches; deze televisieis aan de onderkant van zijn assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Samsung UE43RU7172UXXH kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Samsung UE43RU7172UXXH

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het UE43RU7172UXXH Samsung is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UE43RU7172UXXH

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het UE43RU7172UXXH zijn besturingssysteemAndroid. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV UE43RU7172UXXH communiceert.

Het verbindingssysteem van de Samsung UE43RU7172UXXH

Deze televisie Samsung UE43RU7172UXXH biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

UE43RU7172UXXH van Samsung- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 563.2 x 970.2 x 58.2 mm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 70 W

Onze conclusie over de Samsung UE43RU7172UXXH

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, het geluidsvermogen.