Wat kan er gezegd worden over de UN49NU8000FXZC van Samsung?

Presentatie van de Samsung UN49NU8000FXZC

Samsung heeft zojuist de lancering van de UN49NU8000FXZC… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
Ten eerste, de grootte: 49 inches op dit apparaat.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Samsung De nieuwe UN49NU8000FXZC. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

Het ontwerp van de Samsung UN49NU8000FXZC

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Samsung UN49NU8000FXZC een top-of-the-range TV-toestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze UN49NU8000FXZC. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze nieuwe Samsung UN49NU8000FXZC neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 49 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis bijzonder goed ontworpen.
De charme van het UN49NU8000FXZC is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Samsung een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

UN49NU8000FXZC van Samsung- Het scherm

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Samsung UN49NU8000FXZC met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 49inches, dit UN49NU8000FXZCbehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Samsung kiest een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, de UN49NU8000FXZC verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

UN49NU8000FXZC van Samsung- Het geluid

Het Samsung UN49NU8000FXZC zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust metdiverse sprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UN49NU8000FXZC

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit UN49NU8000FXZC heeft zijn besturingssysteemTizen 4. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV UN49NU8000FXZC communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung UN49NU8000FXZC met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung UN49NU8000FXZC

Het UN49NU8000FXZC zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop UN49NU8000FXZC wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit UN49NU8000FXZC wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Technische kenmerken van de Samsung UN49NU8000FXZC

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 109.2 cm x 63.5 cm x 5.59 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 125 W

Onze conclusie over de Samsung UN49NU8000FXZC

Tot slot is dit nieuw Samsung UN49NU8000FXZC de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze UN49NU8000FXZC is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.