Wat kan er gezegd worden over de UN65LS003 van Samsung?

UN65LS003 van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Samsung heeft zojuist de lancering van de UN65LS003… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
Een snelle blik op het specificatieblad : 65 inches.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie Samsung UN65LS003

De technici van de Samsung afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Samsung blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze nieuwe Samsung UN65LS003 is vrij standaard, plat.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het UN65LS003 is ongetwijfeld zijn technologie Frame design.
Kortom, het Samsung produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Samsung UN65LS003.

UN65LS003 van Samsung- Het scherm

Samsung richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model UN65LS003 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…is een van de grootste.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Samsung kiest een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

UN65LS003 van Samsung- Het geluid

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee UN65LS003 komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

UN65LS003 van Samsung- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit UN65LS003 heeft zijn besturingssysteemTizen 3U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Samsung UN65LS003

Het UN65LS003 zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
In dit TV-assortiment behoort het UN65LS003 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit UN65LS003 wordt gepresenteerd.De laat u Samsung UN65LS003 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung UN65LS003

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 145.3 cm x 83.09 cm x 4.25 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 180 W

Onze conclusie over de Samsung UN65LS003

De langverwachte Samsung UN65LS003 tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.