Wat kan er gezegd worden over de XBR-77A9G van Sony?

Sony XBR-77A9G de nieuwe Ultra HD 4K

Sony is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie XBR-77A9G. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
In zijn 77 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
De technici van de Hollywood-studio’s Sony zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

Het ontwerp van de Sony XBR-77A9G

De technici van de Sony afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Sony blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Sony XBR-77A9G een elegante TV in deze serie te maken.
De XBR-77A9Gis vrij standaard, plat.
Met zijn glazen oppervlak van 77 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis bijzonder goed ontworpen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Ultra Slim Design technologie.
Kortom, het Sony produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Sony XBR-77A9G.

tv-presentatie Sony XBR-77A9G

Sony legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met dit nieuwe model, Sony bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van de oled maakt het mogelijk om met dit model een interessant beeld te presenteren, in termen van kwaliteit en weergave.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.En met zijn 77inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

XBR-77A9G van Sony- Het geluid

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee XBR-77A9G komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 20 W.

Het intelligente aspect van de Sony XBR-77A9G

Voor het softwaregedeelte heeft het XBR-77A9G Sony een besturingssysteemAndroid 8.0 OreoU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony XBR-77A9G met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Sony XBR-77A9G

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.De laat u Sony XBR-77A9G toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony XBR-77A9G

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 170.48 cm x 95.8951 cm x 4.9 cm
Schermgrootte in inches 77
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 20
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

XBR-77A9G van Sony- De conclusie

Met andere woorden, het Sony XBR-77A9G is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
De keuze Sony om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de XBR-77A9G, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het OLED-display laat opnieuw zien dat het niets te benijden heeft aan de LED-technologie (Direct of Edge).
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Sony kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.