XBR-55A8H van Sony : Test en analyse

Hoe zit het met de nieuwe Sony XBR-55A8H?

Sony behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee XBR-55A8H een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Een snelle blik op het specificatieblad : 54.6 inches.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Daarnaast Sony geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen XBR-55A8H Sony? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Sony XBR-55A8H

Sober maar in lijn met de huidige trends. Sony heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Tot slot, Sony heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee XBR-55A8H een mooi object in uw woonkamer te hebben.

XBR-55A8H van Sony- Het scherm

De ontwerpers Sony hebben dit nieuwe TV-toestel XBR-55A8H gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Sony presenteert dit XBR-55A8H met een scherm van 54.6inches; deze televisieis gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien Sony heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

XBR-55A8H van Sony- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Sony het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
De apparatuur bestaat uit diverse schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het ultieme in geluid verzameld in deze XBR-55A8H Sony. De kwaliteit van de fabricage stelt u in staat om u onder te dompelen in het beste thuisbioscoopgeluid.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het XBR-55A8H Sony is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

XBR-55A8H van Sony- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Sony XBR-55A8H uitgerust met het besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony XBR-55A8H met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Sony XBR-55A8H

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In dit TV-assortiment behoort het XBR-55A8H aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 13 mogelijke verbanden dat dit XBR-55A8H wordt gepresenteerd.Het Sony XBR-55A8H is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

XBR-55A8H van Sony- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 52
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Sony XBR-55A8H

Tot slot is dit nieuw Sony XBR-55A8H een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de weergavefrequentie, het geluidsvermogen.