XBR-65X950B van Sony: Onze anlyse

Wat is de nieuwe Sony XBR-65X950B waarde?

Sony heeft zojuist de lancering van de XBR-65X950B… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
In zijn 65 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

Het ontwerp van de Sony XBR-65X950B

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Sony blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
De Sony XBR-65X950B is vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Sony heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de XBR-65X950B, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het XBR-65X950B is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Sony probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

tv-presentatie Sony XBR-65X950B

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Sony blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Met deze nieuweXBR-65X950B Sony, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Sony televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 65inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Sony kiest een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Sony heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

tv-geluidspresentatie Sony XBR-65X950B

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Het televisietoestel is uitgerust met meerdere luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Sony XBR-65X950B

Ondanks het ontbreken van een slimme TV, die de prijs van het TV-toestel zou hebben verhoogd, heeft u nog steeds de mogelijkheid om een TV-box te kopen die de functionaliteit van uw TV-toestel zal uitbreiden voor een redelijke prijs.De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

XBR-65X950B van Sony- Zijn connectiviteit

Het XBR-65X950B zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit XBR-65X950B wordt gepresenteerd.Zij is van Sony mening dat XBR-65X950B de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony XBR-65X950B

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 149.2 cm x 89.7 cm x 10.7 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 369 W

Ter afsluiting van de Sony XBR-65X950B

De langverwachte Sony XBR-65X950B tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Terug naar de toekomst! Net als in de film wordt u in het verleden voortgestuwd. Met andere woorden, het voelt alsof het de jaren 2000 is. Geen slimme tv? Je leest het goed. Het is mogelijk, en het is de keuze die Sony dit maaktXBR-65X950B.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Sony kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.