XBR-85Z9G van Sony : Test en analyse

XBR-85Z9G van Sony- Presentatie van deze Ultra HD 8K

Sony is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie XBR-85Z9G. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Een snelle blik op het specificatieblad : 85 inches.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 8K resolution.  Sony De nieuwe XBR-85Z9G. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

Het ontwerp van de Sony XBR-85Z9G

De technici van de Sony afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Het ontwerp Sony XBR-85Z9G is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de Z9G serie.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De Sony XBR-85Z9G is nogal plat.
Met een grootte van 85 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het XBR-85Z9G is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Sony een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

Het scherm van de Sony XBR-85Z9G

Sony legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met dit nieuwe model, Sony bevestigt een van zijn technologische keuzes.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Dit model heeft een Ultra HD 8Kdisplay.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
En met zijn 85inches zit hij in een serie TV’s die…is een van de grootste.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Ontworpen met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Sony heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 8Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

tv-geluidspresentatie Sony XBR-85Z9G

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee XBR-85Z9G komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Sony XBR-85Z9G

Het is bijna een gewoonte geworden voor Sony, dit XBR-85Z9G heeft zijn besturingssysteemAndroid 8.0 OreoU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony XBR-85Z9G met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

XBR-85Z9G van Sony- Zijn connectiviteit

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit XBR-85Z9G wordt gepresenteerd.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 2 audio-uitgangen

Technische kenmerken van de Sony XBR-85Z9G

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 186.51 cm x 104.91 cm x 12 cm
Schermgrootte in inches 85
Schermresolutie Ultra HD 8K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Sony XBR-85Z9G

De langverwachte Sony XBR-85Z9G tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
De keuze Sony om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de XBR-85Z9G, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Met deze Ultra 8k Sony maakt u de keuze voor geavanceerde technologie. Een verstandige keuze die u in staat stelt een perfect apparaat onder ogen te zien. Het is mooi en het geluid is krachtig. De juiste balans.

Van deze nieuwe Sony kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.

LG 75NANO85UNA Wat is het waard?

Hoe zit het met de nieuwe LG 75NANO85UNA?LG onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 75NANO85UNA.Daarnaast LG geeft...

Sony XBR-65X950H een middenklasse televisie

Hoe zit het met de nieuwe Sony XBR-65X950H?Onlangs Sony is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de XBR-65X950H...

Televisietoestel Nevir NVR-8000-654K-2W-N : nieuwe referentie Direct LED ?

NVR-8000-654K-2W-N van Nevir- Presentatie van deze Ultra HD 4KEen goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Nevir NVR-8000-654K-2W-N.Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra...

TCL 55R635 een middenklasse televisie

Presentatie van de TCL 55R635 Onlangs TCL is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 55R635 ; Geklasseerd...

Samsung QN65Q800T een middenklasse televisie

Presentatie van de Samsung QN65Q800T Onlangs Samsung is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de QN65Q800T ; Geklasseerd...

Hitachi 50R81 een middenklasse Direct LED televisie

50R81 van Hitachi- Presentatie van deze Ultra HD 4KVandaag gaan we de Hitachi 50R81, een mid-range televisie van Hitachi. Een review om de capaciteiten...