XBR49X900F Sony is terug met een TV-toestel Direct LED

Wat is de nieuwe Sony XBR49X900F waarde?

Sony is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie XBR49X900F. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 49 inches.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit XBR49X900F zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

XBR49X900F van Sony – Ontwerp

De technici van de Sony afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze XBR49X900F. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze Sony XBR49X900F is nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 49 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Sony heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de XBR49X900F, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het XBR49X900F is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Een TV van 49inches, deze Sony bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de Sony XBR49X900F

Sony legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Sony blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Sony XBR49X900F is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.En met zijn 49inches zit hij in een serie TV’s die…voldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Sony kiest een frequentie van 120 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, de XBR49X900F verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

XBR49X900F van Sony- Het geluid

De ontwerpers hiervan XBR49X900F hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

XBR49X900F van Sony- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het XBR49X900F zijn besturingssysteemAndroid 7.0 Nougat. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Sony XBR49X900F met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

XBR49X900F van Sony- Zijn connectiviteit

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In dit TV-assortiment behoort het XBR49X900F aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.De laat u Sony XBR49X900F toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sony XBR49X900F

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 109.3 cm x 62.9 cm x 6.9 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 7.0 Nougat
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 177 W

Onze conclusie over de Sony XBR49X900F

De conclusie is dat deze Sony XBR49X900F als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe Sony kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.