Xiaomi Mi TV 4S 32 Wat is het waard?

Hoe zit het met de nieuwe Xiaomi Mi TV 4S 32?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Xiaomi Mi TV 4S 32.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 32 inches.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Daarnaast Xiaomi geeft dit eenHD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van HD.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Mi TV 4S 32 van Xiaomi – Ontwerp

Het Xiaomi Mi TV 4S 32 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze Xiaomi Mi TV 4S 32 is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 32 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het Mi TV 4S 32 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Xiaomi al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de Xiaomi Mi TV 4S 32

Het Xiaomi heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Xiaomi blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het Xiaomi televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Xiaomi presenteert dit Mi TV 4S 32 met een scherm van 32inches; deze televisiebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Xiaomi Mi TV 4S 32 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Xiaomi Mi TV 4S 32

Ze Xiaomi Mi TV 4S 32 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 8 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het Mi TV 4S 32 Xiaomi is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Xiaomi Mi TV 4S 32

Het is bijna een gewoonte geworden voor Xiaomi, dit Mi TV 4S 32 heeft zijn besturingssysteemMIUI TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Xiaomi Mi TV 4S 32

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop Mi TV 4S 32 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit Mi TV 4S 32 wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Xiaomi Mi TV 4S 32

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV MIUI TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 0
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Mi TV 4S 32 van Xiaomi- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Xiaomi Mi TV 4S 32 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Xiaomi knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.

Van deze nieuwe Xiaomi kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.