Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED een televisie van 64.5 inches

Mi TV Lux 65″ OLED van Xiaomi- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED, een mid-range televisie van Xiaomi. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
In zijn 64.5 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
De technici van de Hollywood-studio’s Xiaomi zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Xiaomi hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit Mi TV Lux 65″ OLED als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Mi TV Lux 65″ OLED van Xiaomi – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Xiaomi heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, Xiaomi heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiĆ«nt en het stelt u in staat om hiermee Mi TV Lux 65″ OLED een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Mi TV Lux 65″ OLED van Xiaomi- Het scherm

Met de weergave hiervan Mi TV Lux 65″ OLED wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het Xiaomi televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Met een schermformaat van 64.5inches, dit Mi TV Lux 65″ OLEDis aan de top van zijn gamma.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 40 Hz, u kunt het gebruik van deze TV in de spel- of thuisbioscoopmodus vergeten. beeldverschuivingen kunnen belangrijk zijn en de nauwkeurigheid (in vergelijking met de originele bron) is zeer gemiddeld.
Tot slot, Xiaomi heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

tv-geluidspresentatie Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED

Ze Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust metdiverse sprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED

Aan de softwarekant is het Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED uitgerust met het besturingssysteemMIUI TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit Mi TV Lux 65″ OLED wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED

Tot slot is dit nieuw Xiaomi Mi TV Lux 65″ OLED een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe Xiaomi kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de weergavefrequentie, het beschikbare RAM.