Xiaomi Mi TV LUX 82″ een televisie van 81.5 inches

Presentatie van de Xiaomi Mi TV LUX 82″

Vandaag gaan we de Xiaomi Mi TV LUX 82″, een mid-range televisie van Xiaomi. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
In zijn 81.5 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Xiaomi hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit Mi TV LUX 82″ als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie Xiaomi Mi TV LUX 82″

Het Xiaomi Mi TV LUX 82″ verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Xiaomi al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Xiaomi Mi TV LUX 82″

Met de weergave hiervan Mi TV LUX 82″ wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het Xiaomi Mi TV LUX 82″ is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.En met zijn 81.5inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 48 Hz, de vloeibaarheid van de beelden die op het televisietoestel worden weergegeven is niet uitzonderlijk. In sommige gevallen kan er zelfs sprake zijn van beeldverschuivingsproblemen. Dit verklaart ook waarom het op Xiaomi in het instapniveau van zijn gamma wordt geplaatst.
Bovendien Xiaomi heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

tv-geluidspresentatie Xiaomi Mi TV LUX 82″

Ze Xiaomi Mi TV LUX 82″ is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.

Tot slot, als we het geluid van de Mi TV LUX 82″ up moeten samenvatten, dan is het het woord perfectie dat opvalt.

Tot slot, als we het geluid van de Mi TV LUX 82″ Xiaomi, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Xiaomi Mi TV LUX 82″

Het is bijna een gewoonte geworden voor Xiaomi, dit Mi TV LUX 82″ heeft zijn besturingssysteemMIUI TV 3.0 (Android). Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Mi TV LUX 82″ van Xiaomi- Zijn connectiviteit

Deze televisie Xiaomi Mi TV LUX 82″ biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Dit model heeft een totaal aan 4 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Xiaomi Mi TV LUX 82″

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 75.94
Schermgrootte in inches 81.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 48
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 500 W

Ter afsluiting van de Xiaomi Mi TV LUX 82″

Concluderend kan worden gesteld dat het Xiaomi Mi TV LUX 82″ een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de weergavefrequentie, het beschikbare RAM.