Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro Wat is het waard?

Mi TV LUX 82″ Pro van Xiaomi- Presentatie van deze Ultra HD 8K

Xiaomi behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee Mi TV LUX 82″ Pro een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Ten eerste, de grootte: 81.5 inches op dit apparaat.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 8K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro

Het Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, Xiaomi heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee Mi TV LUX 82″ Pro een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro

Met de weergave hiervan Mi TV LUX 82″ Pro wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro is beschikbaar in de Ultra HD 8Kresolutie.En met zijn 81.5inches zit hij in een serie TV’s die…is een van de grootste.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien Xiaomi heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 8Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, met de Mi TV LUX 82″ Pro Xiaomi maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust metmeerdere luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Het geluid van deze TV is in één woord meeslepend, en je hebt het gevoel dat je in een kleine bioscoop zit.

Tot slot, als we het geluid van de Mi TV LUX 82″ Pro Xiaomi, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Mi TV LUX 82″ Pro van Xiaomi- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro uitgerust met het besturingssysteemMIUI TV 3.0 (Android). Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Mi TV LUX 82″ Pro van Xiaomi- Zijn connectiviteit

Deze televisie Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 4 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 81.5
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 700 W

Ter afsluiting van de Xiaomi Mi TV LUX 82″ Pro

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het is een van de zeer zeldzame TV-toestellen die in 8K. Xiaomi kan worden weergegeven, en bewijst daarmee zijn expertise op het gebied van bewegwijzering!

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het beschikbare RAM, de weergavefrequentie.