Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition een televisie van 54.6 inches

Mi TV Lux OLED Transparent Edition van Xiaomi- Presentatie van deze Full HD

Vandaag gaan we de Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition, een mid-range televisie van Xiaomi. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 54.6 inches.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenFull HD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Xiaomi hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit Mi TV Lux OLED Transparent Edition als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition

Het Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition

De ontwerpers Xiaomi hebben dit nieuwe TV-toestel Mi TV Lux OLED Transparent Edition gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.En met zijn 54.6inches zit hij in een serie TV’s die…voldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 48 Hz, deze televisie is daarom minder goed gepositioneerd dan zijn concurrenten. Het verschoven beeld en het gebrek aan precisie maken dit model tot een laagdrempelig model.
Tot slot, Xiaomi heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Mi TV Lux OLED Transparent Edition van Xiaomi- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Xiaomi het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 8 W.

Tot slot, als we het geluid van de Mi TV Lux OLED Transparent Edition up moeten samenvatten, dan is het het woord perfectie dat opvalt.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het Mi TV Lux OLED Transparent Edition Xiaomi is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition

Voor het softwaregedeelte heeft het Mi TV Lux OLED Transparent Edition Xiaomi een besturingssysteemMIUI TVU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV Mi TV Lux OLED Transparent Edition communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop Mi TV Lux OLED Transparent Edition wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit Mi TV Lux OLED Transparent Edition wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 5.7
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Full HD
Weergavefrequentie 48
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 190 W

Onze conclusie over de Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.